LEGO VIP 2X – oktober 2022: Dubbele VIP-punten en meerdere cadeaus (GWP’s)

Geen categorie

Je kan in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop binnenkort weer profiteren van dubbele VIP-punten op alle aankopen. De promotie gaat op maandag 10 oktober van start en loopt tot en met zondag 16 oktober. Een VIP-lidmaatschap is gratis te registreren en direct actief, waarbij nieuwe leden ook nog een gratis sleutelhanger krijgen op het moment dat ze hun eerste bestelling plaatsen. De punten kun je normaal verzilveren voor een kortingscode ter waarde van 5% van het aankoopbedrag, maar tijdens deze promotie stijgt dat percentage naar 10%.

LEGO VIP 2X – oktober 2022

Sets die met pensioen gaan

LEGO is begonnen met het markeren van sets die binnenkort uit de handel worden genomen. Onder het aanbod bevinden zich ook enkele exclusieve sets, waaronder de Fiat 500, Elf Clubhuis en het kasteel van Disneyland. Dit is het perfecte moment om een van de onderstaande sets aan te schaffen en mogelijk je laatste kans.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten