Bestellen

LEGO 10273 Haunted House

Beschikbaar
LEGO LEGO Creator Expert LEGO Fairground Collection
10

Gebruikersscore

LEGO 10273 Haunted House is de perfecte set om jouw pretpark van LEGO uit te breiden. Het spookhuis heeft een adviesprijs van €229,99 en is vanaf 20 mei exclusief beschikbaar in de LEGO Shop voor VIP-leden. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen. Een VIP-account kan gratis worden aangemaakt en geeft je onder andere VIP-punten, waarmee je korting kan krijgen op je volgende aankoop. Op 1 juni is de set voor iedereen beschikbaar.

LEGO Haunted House

Het LEGO 10273 Haunted House bestaat uit 3231 onderdelen en bezet daarmee een plek in de top 30 van grootste LEGO-sets ooit. De prijs per steen komt uit op 7,1 cent en dat is zeker niet duur te noemen. Er worden negen minifiguren meegeleverd, waaronder een poortwachter voor het huis, een spook, een skelet en vijf bezoekers, inclusief een persoon in een rolstoel. LEGO brengt de set uit in de Fairground Collection en dat is ook direct de officiële naam voor toekomstige attracties. De set richt zich op volwassenen met een aanbevolen leeftijd van 18+.

Het spookhuis is het landhuis van Baron von Barron, een personage die in 1998 zijn debuut maakte in de Adventurers-sets van LEGO. Er zijn dan ook verschillende verwijzingen te vinden naar oude dit oude thema, zoals het schild van Manor von Barron, Pharaoh Hotep op het schilderij, een geel artefact van Yeti’s Hideout, Anubis-hoofden van Oasis Ambush, Sfinx van Sphinx Secret Surprise, het orgel van Catarino en de Orb van OGEL.

Bouwers kunnen het spookhuis openklappen om toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur. In het spookhuis bevindt zich een werkende vrije val-attractie en automatische deuren boven op de toren.

Werkende vrije val met Powered Up

LEGO 10273 Haunted House kan worden gecombineerd met LEGO Powered Up-onderdelen, zodat je de lift met de Powered Up-app kunt bedienen. De ketting van de lift is voorzien van een breder element. Deze haakt waarschijnlijk in de cabine en vervoert deze omhoog. Daar klikt de cabine naar buiten en valt deze vrij naar beneden om voorzichtig te worden afgeremd door middel van de vier rubberen wielen rechts en links zodat deze de vloer niet raken. Zodra de langzamere ketting de cabine heeft ingehaald, begint hij opnieuw. De grote zwarte wielen aan de achterkant worden waarschijnlijk gebruikt als vliegwielen bij het remmen, zodat de beweging mooi soepel verloopt en de lift de grond niet raakt.

Voor deze functie heb je de volgende onderdelen nodig (alleen verkrijgbaar in de LEGO Shop): LEGO Powered Up 88009 Hub voor €49,99 en LEGO Powered Up 88008 Medium positiemotor (2x) voor €16,99.

[content-egg-block post_id=6671 template=offers_list currency=EUR]
[content-egg-block post_id=6671 template=price_alert]
[content-egg-block post_id=6671 template=price_history]
[content-egg-block post_id=6671 template=price_statistics]

Laatste Nieuws

Powered Up App-update introduceert ondersteuning voor LEGO 10273 Haunted House

LEGO 10273 Haunted House is sinds woensdag 20 mei beschikbaar voor VIP-leden. Het spookhuis maakt onderdeel uit van de Fairground Collection (Creator Expert) en heeft een werkende vrije val-attractie....[Lees Verder]

LEGO 10273 Haunted House kopen? Nu beschikbaar

Een aantal dagen geleden kon je al de eerste foto’s zien van LEGO 10273 Haunted House en inmiddels is de set ook officieel aangekondigd. De VIP-voorverkoop van spookhuis uit de Fairground Collection (...[Lees Verder]

Eerste beelden LEGO Creator Expert 10273 Haunted House verschenen

De eerste beelden van LEGO Creator Expert 10273 Haunted House zijn gespot op Instagram. De komst van de set komt enigszins onverwacht, maar is een welkome verrassing voor mensen die hun eigen pretpark...[Lees Verder]

Volg
LEGO 10273 Haunted House

LEGO Creator Expert 10273 Haunted House biedt iedereen die op zoek is naar een ontspannend nieuw project urenlang bouw- en speelplezier. Bouw het helse horrorhuis en verken alle indrukwekkende functies en prachtige details.

10
Gemiddelde gebruikersscore
1 beoordeling
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Submit
Introductie:
Stenen:
VIP-punten:
Prijs:
Leeftijd:

Afbeeldingen

Wachtwoord Vergeten