Bestellen

LEGO Winter Village 10275 Elf Club House

Beschikbaar
LEGO LEGO 18+ LEGO Creator Expert
10

Gebruikersscore

LEGO 10275 Elf Club House is de nieuwste set in de Winter Village-serie. Het Elf Clubhuis is sinds 1 november exclusief beschikbaar in de Nederlandse LEGO Shop voor €94,99. Onze lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. Het Deense bedrijf richt zich met deze prachtige creatie op leeftijden van 18 jaar en ouder, hoewel het in onze ogen ook voor veel jonge bouwers en fans een prachtige toevoeging zal zijn tijdens het kerstseizoen.

  • Setnummer: 10275
  • Naam: LEGO 10275 Elf Clubhouse
  • Aantal stenen: 1197
  • Aantal minifiguren: 4
  • Prijs: €94,99
  • VIP-punten: 712 (waarde van €4,75)
  • Reguliere verkoop: 1 november in LEGO Shop NL | LEGO Shop BE

Elf Clubhuis

De Winter Village-collectie werd in 2009 geïntroduceerd en het LEGO 10275 Elf Clubhouse is alweer de twaalfde set. Na het LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House van vorig jaar, vertegenwoordigt deze nieuwe set dit jaar ook een fantasierijke setting, in plaats van een realistische uitbreiding voor het winterdorp.

Het Elf Clubhouse is voorzien van een sneeuwlandschap en staat op een 14 × 28 grondplaat. Het huis heeft een puntig dak en de gevel is donkerbruin gehouden op de begane grond en zandgroen erboven. Opvallend is ook de ronde deur en het kleine balkon met een telescoop aan de linkerkant. Het dak is versierd met een lange reeks lampen en aan de rechterkant van het model bevindt zich een grote grijze schoorsteen.

De grote, grijze haard heeft een speelfunctie waarmee je de elfen wafels kunt laten bakken. Hiervoor bedien je de hendel aan de zijkant waardoor de wafels in de pan vallen. Om de elven uit hun bed te gooien, draai je de klok, waardoor de matrassen op de bovenverdieping omvallen en de elven direct wakker zijn. Er is ook een LEGO Light Brick aanwezig, die de slaapkamer laat oplichten.

Er worden vier elf minifiguren meegeleverd en er is een kleine slee dat wordt voorgetrokken door een nieuw rendier. De vorm van het rendier werd eerder al geïntroduceerd voor LEGO Harry Potter, maar heeft voor het eerst een natuurlijke kleur. Daarnaast zijn er verschillende accessoires aanwezig, zoals een speelgoed vliegtuig, een speelgoed zeilschip, mini toetsenbord, twee cadeautjes, een tafel met een ouderwetse pc, een rode slee met rendieren en een grote kerstboom met een gele ster aanwezig.

[content-egg-block post_id=9369 template=offers_list currency=EUR]
[content-egg-block post_id=9369 template=price_alert]
[content-egg-block post_id=9369 template=price_history]
[content-egg-block post_id=9369 template=price_statistics]

Laatste Nieuws

LEGO Winter Village 10275 Elf Club House nu te koop: VIP-voorverkoop van start gegaan

LEGO 10275 Elf Club House werd eerder deze week officieel aangekondigd en is inmiddels ook al leverbaar. De prachtige nieuwe Winter Village set is per direct exclusief beschikbaar in de LEGO Shop voor...[Lees Verder]

LEGO Winter Village 10275 Elf Club House kopen? Alles wat je moet weten

Onlangs verschenen er al een aantal afbeeldingen van LEGO 10275 Elf Club House, maar de set is nu ook officieel door het Deense bedrijf aangekondigd. LEGO brengt Elf Club House (10275) op 23 september...[Lees Verder]

Eerste afbeeldingen LEGO 10275 Elf Club House: VIP-voorverkoop op 23 september

De eerste foto’s van LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina werden eerder vandaag al gelekt, maar nu is er ook een foto van het LEGO 10275 Elf Club House verschenen. LEGO Korea heeft de foto’s vanmor...[Lees Verder]

LEGO Winter Village 10275 Elf Clubhouse verschijnt mogelijk in september

Het is met de huidige temperaturen lastig om aan Kerstmis te denken, maar toch willen we jullie de geruchten over de volgende Winter Village-set niet onthouden. Volgens een doorgaans goed geïnformeerd...[Lees Verder]

Volg
LEGO Winter Village 10275 Elf Club House

LEGO Winter Village 10275 Elf Club House is het perfecte kerstcadeau voor iedere LEGO-fan. Stap binnen in de wereld van de elfen breng het ware kerstgevoel naar de woonkamer. Bouw het zeer gedetailleerde Elf Clubhuis en bewonder alle knusse kenmerken.

10
Gemiddelde gebruikersscore
1 beoordeling
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Submit
Introductie:
Stenen:
VIP-punten:
Prijs:

Afbeeldingen

Wachtwoord Vergeten