LEGO 10277 Crocodile Locomotive

Beschikbaar
LEGO LEGO 18+
10

Gebruikersscore

Ben je fan van LEGO-treinen dan mag LEGO 10277 Crocodile Locomotive absoluut niet in je collectie ontbreken. Deze prachtige trein verschijnt op 1 juli exclusief in de Nederlandse LEGO Shop voor €109,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

Krokodil Locomotief

LEGO 10277 Crocodile Locomotive bestaat uit 1271 stenen en richt zich op volwassenen met een aanbevolen leeftijd van 18+. Het ontwerp van de trein is gebaseerd op de locomotief uit de Ce 6/8 II-serie, waarvan het eerste exemplaar tussen 1919 en 1927 voor de Zwitserse federale spoorwegen werd gebouwd. De locomotief is voorzien van talloze details, zoals de koppelstangen die in beweging komen wanneer de wielen draaien. Daarnaast bewegen de verstelbare stroomafnemers op en neer. Het model is 16 cm hoog, 52 cm lang en 8 cm breed.

De set komt met twee minifiguren die je in de cabine kan plaatsen door het dak te verwijderen. Je kan LEGO 10277 Crocodile Locomotive gebruiken als een displaymodel met de meegeleverde rails en het informatieplaatje, maar de locomotief is ook te motoriseren en compatibel met bestaande LEGO-rails. Voor het motoriseren van de trein heb je de volgende twee onderdelen nodig:

Het interieur van de locomotief moet worden verwijderd om de Hub en twee L-motor te installeren. De trein kan daarna worden bestuurd met de Powered Up-app, die beschikbaar is voor iOS en Android. LEGO heeft de app ook voorzien van een nieuwe thema voor het gebruik van de Crocodile Locomotive en ook wordt het mogelijk om geluiden af te spelen.

[content-egg-block post_id=7427 template=offers_list currency=EUR]
[content-egg-block post_id=7427 template=price_alert]
[content-egg-block post_id=7427 template=price_history]
[content-egg-block post_id=7427 template=price_statistics]

Laatste Nieuws

LEGO 10277 Crocodile Locomotive nu te koop in LEGO Shop: weer op voorraad

Fans van LEGO-treinen kunnen weer aan de slag met een nieuwe set: LEGO 10277 Crocodile Locomotive. LEGO 10277 Crocodile Locomotive is namelijk vanaf vandaag in de LEGO Shop te koop voor €109,99. Lezer...[Lees Verder]

Alle nieuwe LEGO Shop-sets en -promoties in juli op een rij

De maand juni zit er weer bijna op en dat betekent ook dat we weer kunnen uitkijken naar verschillende nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO 10277 Crocodile Locomotive en LEGO Disney 43179 Mickey en Minnie...[Lees Verder]

Volg
LEGO 10277 Crocodile Locomotive

Deze LEGO Krokodil Locomotief (10277) is de perfecte bouwset voor volwassenen die graag een klassiek locomotiefmodel willen bouwen en daarnaast is het model compatibel met bestaande LEGO-rails en Powered Up-componenten.

10
Gemiddelde gebruikersscore
1 beoordeling
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Submit
Introductie:
Categorie:
Stenen:
VIP-punten:
Prijs:
Leeftijd:

Afbeeldingen

Wachtwoord Vergeten