5 euro korting bij Amazon op alle LEGO-sets (verlengd)

LEGO aanbiedingen

Er is op dit moment weer een interessante actie gaande bij Amazon.de, want je ontvangt €5 korting op een bestelling vanaf €20. Deze kortingscode werkt op alle LEGO-sets en vereist alleen de aanwezigheid van een wenslijstje voor baby’s. Deze actie is verlengd en loopt nu tot en met 31 maart 2021.

Om de korting te ontvangen, gaat je naar de bijbehorende promotiepagina op Amazon en maak daar een wenslijstje aan. In het bestelproces kun je €5 besparen door de kortingscode BABY5 in te voeren. Het is voor zover wij kunnen zien niet nodig om de producten ook daadwerkelijk op het wensenlijstje te plaatsen. Je kan na het creëren van een lijstje direct een van de onderstaande sets aanschaffen. De code voer je in bij het selecteren van een betaalmethode.

Mocht je een gloednieuwe account hebben aangemaakt bij Amazon dan bestaat er een kans dat deze promotie niet beschikbaar is. Daarnaast is de korting alleen op toepasbaar door producten die door Amazon zelf worden verkocht.

Dit is een kleine selectie sets die hierdoor scherp geprijsd zijn:

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

1 Reactie

  1. Dank voor deze opzet. Ik twijfelde over zo’n klein setje als de Jeep Wrangler en heb deze toch maar besteld.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten