Amazon Prime Day 2020 op 13 en 14 oktober: alles wat je moet weten als LEGO-fan

LEGO aanbiedingen

Op 13 oktober om 00:00 Nederlandse tijd gaat het jaarlijkse Amazon Prime Day-evenement weer van start. In de voorgaande jaren konden consumenten al terecht bij Amazon.de, maar sinds maart is Amazon.nl ook eindelijk actief. Om te profiteren van alle aanbiedingen tijdens Prime Day moet je overigens wel in het bezit van een Prime-abonnement, waarbij je de dienst 30 dagen gratis kan uitproberen. We verwachten dat er op 13 en 14 oktober verschillende LEGO-sets met korting worden aangeboden, helaas communiceert Amazon niet welke producten er worden afgeprijsd. Het is daarom verstandig om toch wat langer op te blijven, zodat je niet achter het net vist.

Amazon Prime Day 2020 – LEGO

Vorig jaar maakten verschillende LEGO-sets deel uit van het aanbod. In de meeste gevallen ging het om een korting van ongeveer 40% ten opzichte van de adviesprijs. Vannacht zullen we op deze pagina alle sets opsommen en een prijsvergelijking maken, zodat je er zeker van kan zijn dat Amazon ook daadwerkelijk de goedkoopste aanbieder is.

Update → De aanbiedingen zijn weer verlopen.

Wanneer?

Amazon Prime Day begint op 13 oktober 2020 om middernacht en het evenement duurt tot en met 14 oktober. Niet alle deals zullen overigens voor 48 uur beschikbaar blijven. Mocht je een interessant koopje zien dan is het verstandig om niet te lang te wachten, want Amazon wisselt doorgaans snel en producten die uitverkocht raken keren niet terug. Je kan in Europa terecht bij de volgende Amazon-sites:

Prime-lidmaatschap

Om van de aanbiedingen tijden Prime Day te profiteren moet je beschikken over een account met een Prime-lidmaatschap. Via Amazon.nl kun je de dienst 30 dagen gratis uitproberen en opzeggen is direct mogelijk. Na de proefperiode kost Prime €2,99 per maand. Amazon Prime geeft je verschillende voordelen: gratis bezorging op alle bestellingen, Prime Video met Amazon Originals, onbeperkte opslag met Amazon Photos en gratis games via Twitch Prime.

20% korting op alle Warehouse Deals

Warehouse Deals zijn beschikbaar op Amazon.de en Amazon.co.uk. Deze producten worden normaal gesproken al met veel korting aangeboden, maar tijdens Prime Day krijg je nog eens 20% extra korting. Bij de producten van LEGO gaat het doorgaans om een beschadigde verpakking. De staat van de producten wordt weergegeven op de pagina van het product.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten