Black Friday: LEGO 31313 Mindstorms EV3 bereikt laagste prijs ooit: €220,99 bij Amazon

LEGO aanbiedingen

LEGO 31313 Mindstorms EV3 heeft de laagste prijs ooit bereikt. De set is op Amazon.de inclusief bezorging naar Nederland momenteel voor €220,30 te bestellen, terwijl Bol.com in Nederland de goedkoopste aanbieder is met een prijs van €299,95. Het is bij Amazon mogelijk om af te rekenen met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving. Let op, want de 15% korting wordt pas verrekend bij de laatste stap van het betaalproces.

Met LEGO 31313 Mindstorms EV3 bouw en programmeer je robots die lopen, praten, denken en alles doen wat je kunt verzinnen. Volg de stap-voor-stap 3D bouwinstructies om de robots TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM of GRIPP3R te bouwen en breng ze tot leven met de eenvoudige, op iconen gebaseerde programmeerfunctie. Het is daarom een uitstekende manier om je kinderen kennis te laten maken met de beginselen van programmeren, een vaardigheid die tegenwoordig steeds belangrijker wordt.


Als Amazon-Partner verdient BrickTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten