Crazy LEGO Days met 25% korting in Nederland en België: alles wat je moet weten

LEGO aanbiedingen

We hebben goed nieuws voor alle Nederlandse en Belgische LEGO-fans, want de Crazy LEGO Days staat op het punt van beginnen. Vanaf vrijdag 20 september tot en met maandag 23 september 2019 krijg je 25 procent korting op nagenoeg alle LEGO- en LEGO DUPLO-bouwsets.

Crazy LEGO Days 2019

Het gaat hier om een kortingsweekend die vanuit LEGO wordt georganiseerd, echter zal de LEGO Store zelf niet deelnemen aan de actie. Dat is overigens geen probleem, want daardoor profiteer je van extra lage prijzen. In de meeste gevallen bieden webshops de sets al aan voor aanzienlijk lager bedrag dan de adviesprijs en over deze scherpe prijs ontvang je nogmaals 25 procent korting. LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle gaat daardoor slechts 299 euro kosten, de Ford Mustang zal voor 92 euro zijn te verkrijgen en de Ultimate Collector Series-set Star Wars Millennium Falcon wordt voor slechts 547 euro worden aangeboden, de laagste prijs ooit.

Deelnemende winkels:

Dat is slechts een kleine greep uit het aanbod, want op vrijdag 20 september zullen alle aanbiedingen beschikbaar worden gemaakt en zullen we hier een overzicht plaatsen van de goedkoopste webwinkels. Het is overigens verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn, want we verwachten dat de populaire en duurdere LEGO-sets razendsnel uitverkocht raken omdat ze vrijwel nooit voor deze prijzen worden aangeboden.

Beste deals (Fun.be levert in Nederland en België):

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten