De beste LEGO aanbiedingen van week 32 (2020)

LEGO aanbiedingen

De maand augustus is inmiddels onderweg en dat heeft geresulteerd in de komst van een groot aantal nieuwe LEGO-sets, waarvan een aantal ook zijn terug te vinden in ons wekelijkse overzicht met de beste LEGO aanbiedingen van dit moment. De sets in dit overzicht zijn in het merendeel van de gevallen bij Amazon beschikbaar, maar sinds de komst van de Nederlandse divisie gaat Bol.com doorgaans met de prijzen mee. Belgische lezers kunnen bij beide partijen een bestelling plaatsten.

Naast de onderstaande aanbiedingen zijn dit de overige promoties van dit moment:

LEGO aanbiedingen in augustus

De dikgedrukte set gaan in de tweede helft van 2020 met pensioen en kunnen daarom in de komende periode qua prijs gaan stijgen. Alle getoonde prijzen zijn inclusief verzendkosten naar Nederland en België:

LEGO Technic

LEGO Architecture

LEGO Harry Potter

LEGO Creator

LEGO Hidden Side

LEGO Star Wars

Overige

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten