Dit is LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters

LEGO aanbiedingen LEGO Harry Potter

Het LEGOLAND Discovery Centre in Shanghai heeft deze week een nieuw cadeau bij aankoop onthuld: LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters. Volgens de digitale flyer is het Monsterlijke Monsterboek een exclusieve set voor het Discovery Centre, maar in het verleden hebben we gezien dat deze informatie niet altijd blijkt te kloppen. Er is daardoor nog hoop dat het cadeau ook naar de Nederlandse en Belgische LEGO Shop komt.

LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters

In de Harry Potter-serie gebruiken de leerlingen van Rubeus Hagrid het Monsterlijke Monsterboek als schoolboek voor het vak Verzorging van Fabeldieren. Het is echter een zeer gevaarlijk boek dat mensen aanvalt wanneer je het niet goed behandelt. LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters heeft ook een ingebouwd mechanisme dat de mond opent en sluit wanneer het over een tafel of de vloer wordt geduwd.

De bouwbare versie van het boek zal van 15 oktober tot 15 november beschikbaar zijn als cadeau in Shanghai. LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters bevat ook een minifiguur van Draco Malfoy. De details op het boek zijn stickers en er lijken geen speciale of gedrukte stenen aanwezig zijn. De minimale aankoopwaarde (alleen LEGO Harry Potter-producten) voor het boek is 1399 Chinese yuan (gelijk aan ongeveer €178) en het is 199 Chinese yuan waard (gelijk aan ongeveer €25).

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten