Dubbele VIP-punten en LEGO 40413 Mindstorms Mini Robots als cadeau in LEGO Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

Vanaf vandaag ontvangen bouwers weer een cadeau bij aankoop in de LEGO Shop. Bij elke bestelling vanaf €100 wordt LEGO 40413 Mindstorms Mini Robots gratis meegeleverd. Dit cadeau is gebaseerd op LEGO Mindstorms 51515 Robot Inventor, echter is het niet verplicht om deze set aan te schaffen. Afgezien van het minimumbedrag zijn er namelijk geen verdere voorwaarden, waardoor het voor iedereen een leuke promotie is. Dat is bovendien niet het enige, want tot en met 20 oktober ontvang je ook nog eens dubbele VIP-punten in de LEGO Shop. Lezers uit België kunnen via deze link profiteren van de verschillende promoties.

LEGO 40413 Mindstorms Mini Robots

LEGO 40413 Mindstorms Mini Robots bestaat uit 366 stenen en heeft volgens LEGO een waarde van €19,99. Met de stenen kun je vijf kleine versies van de nieuwe Mindstorms robots bouwen: Mini Charlie, Mini Tricky, Mini Blast, Mini M.V.P. en Mini Gelo. Gratis voor jou cadeau bij elke aankoop in de LEGO Shop vanaf € 100. Van 15-10-2020 t/m 01-11-2020 of zolang de voorraad strekt.

Lees ook → LEGO Mindstorms 51515 Robot Inventor kopen? Alles wat je moet weten

Dubbele VIP-punten

In de LEGO Online Shop ontvang je normaal gesproken 7,5 VIP-punten voor iedere euro die je uitgeeft. 150 VIP-punten zijn €1 waard en dat betekent dat je 5% van het aankoopbedrag kan gebruiken als korting op je volgende aankoop. Dit percentage stijgt tijdens de VIP 2X-actie naar 10%. Je kan vervolgens je VIP-punten in de VIP Shop inwisselen voor korting op je volgende aankoop: 750 punten voor €5 korting, 3000 punten voor €20 korting, 7500 punten voor €50 korting en 15.000 punten voor €100 korting. Tot en met 20 oktober ontvang je dubbele VIP-punten.

Aanbevolen sets

De LEGO Online Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

Wintersets

Sets die gaan verdwijnen

Verder staan er verschillende sets op het punt om met pensioen te gaan, waardoor dit een mooie kans is om ze voor de reguliere prijs plus extra korting op je volgende aankoop te bemachtigen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten