Dubbele VIP-punten (VIP 2X) nu beschikbaar in Nederlandse en Belgische LEGO Online Shop (juli 2020)

LEGO LEGO aanbiedingen

De maand juli aangebroken en net als in voorgaande jaren is dat het moment voor LEGO om weer dubbele VIP-punten uit te delen. Vanaf 13 tot en met 19 juli 2020 ontvang je bij alle aankopen in de LEGO Shop de dubbele hoeveelheid VIP-punten. Het gaat volgens onze informatie om een exclusieve actie voor de LEGO Online Shop. Lezers uit België kunnen via deze link profiteren.

Promoties in juli 2020

Dubbele VIP-punten is niet het enige voordeel in de LEGO Shop, want deze campagne is te combineren met andere promoties, waaronder cadeaus bij aankopen zoals de  LEGO 30342 Lamborghini Huracán Polybag en LEGO 40411 Creative Fun 12-in-1.

Vanaf 1 juli tot en met 26 juli krijg je bij aankopen vanaf €85 de Creative Fun 12-in-1-set (40411) cadeau. Deze set bestaat uit 240 stenen waarmee je 12 zomerse creaties kan maken. Het idee is vergelijkbaar met de Christmas Build-up-sets van enkele jaren geleden. Dat is niet alles, want bij aankopen vanaf €35 wordt ook LEGO 30342 Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO Polybag gratis meegeleverd.

Dubbele VIP-punten

De verdiende punten kun je gebruiken als korting op je volgende aankoop of voor andere items, zoals posters, tickets en exclusieve sets. Voor iedere euro die je uitgeeft in de LEGO Shop ontvang je 7,5 punten. Door het aantal punten te delen met 150 krijg je het equivalent in euro’s. Je krijgt in dit geval een korting van 10% op je volgende aankoop. De actie loopt van 13 tot en met 19 juli 2020.

Om optimaal te profiteren is het verstandig om sets aan te schaffen die alleen verkrijgbaar zijn bij LEGO of elders niet veel goedkoper zijn, omdat in de LEGO Shop nagenoeg altijd de adviesprijs wordt gehanteerd. Wij hebben enkele suggesties voor je op een rij gezet:

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten