El Fuego’s Stunt Cannon is nieuw cadeau bij aankoop in LEGO Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

Bij bestellingen in de LEGO Shop krijg je de komende paar dagen weer een cadeautje meegeleverd. LEGO Hidden Side 30464 El Fuego’s Stunt Cannon wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling wanneer je €35 of meer uitgeeft in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop.

LEGO Hidden Side 30464 El Fuego’s Stunt Cannon

De actie loopt van 26 oktober tot en met 1 november 2020 (of zolang de voorraad strekt) en met een beetje geluk is de set nog op voorraad voor de lancering van LEGO Ideas 21324 Sesame Street. De minimale aankoopwaarde is €35 en alle producten vallen onder de promotie.

Aanbevolen sets

De LEGO Online Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

Wintersets

Sets die gaan verdwijnen

Verder staan er verschillende sets op het punt om met pensioen te gaan, waardoor dit een mooie kans is om ze voor de reguliere prijs plus extra korting op je volgende aankoop te bemachtigen:

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten