Laatste dag: LEGO 40680 Flower Store nu beschikbaar als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen

Vorig jaar introduceerde LEGO de ‘House of the World‘-collectie met vier huisjes die gebaseerd waren op verschillende regio’s. In 2024 verschijnt er een soortgelijke serie, ditmaal bestaande uit vier winkels. Het eerste model in de Store Series is LEGO 40680 Flower Store, die vanaf 1 maart beschikbaar is in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop als een cadeau bij aankoop. Je ontvangt de GWP bij een besteding van €200 of meer, wat €50 minder is in vergelijking met de voorwaarden voor ‘Houses of the World’. Daarnaast kun je via ons ook nog LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100), een code voor de set vraag je hieronder aan. Alle promoties zijn met elkaar te combineren, inclusief de polybag GWP’s die in dezelfde periode verschijnen.

Klik om de code te onthullen

LEGO 40680 Flower Store

LEGO 40680 Flower Store is de eerste in een collectie van 4 winkels. De bloemenwinkel bestaat uit 337 stenen en is 11 cm hoog, 10 cm breed en 8 cm diep. Het model heeft een open achterkant met een bovenverdieping waar zich een gemeubileerd appartement bevindt. Aan de buitenkant zijn veel bloemen en planten zichtbaar en enkele elementen met stickers: twee verschillende stickers voor het uithangbord met “Florist” erop en een “Open”-sticker voor de winkeldeur. Binnenin zijn er stickers gebruikt voor de schappen in de winkel en voor de wanddecoratie in het appartement boven de winkel.

  • Naam: Flower Store
  • Thema: Gift with Purchase (Store Series)
  • Setnummer: 40680
  • Aantal stenen: 337
  • Aantal minifiguren: geen
  • Prijs: gratis bij aankopen vanaf €200 in LEGO Shop NL | BE
  • Promotieperiode: 1 tot en met 10 maart 2024 (zolang de voorraad strekt)
  • Leeftijd: 12+
We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten