LEGO 10297 Boutique Hotel voor het eerst in de aanbieding

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Creator Expert

Het op 1 januari uitgebrachte LEGO 10297 Boutique Hotel is vandaag voor het eerst met een korting te verkrijgen. Bij Fun.be, gratis levering in Nederland en België, is de set momenteel te verkrijgen voor €179,99 en dat is een korting van 10% op de adviesprijs van €199,99. Sets in de Modular Building-serie worden doorgaans nooit met enorme korting aangeboden en bij de concurrentie wordt het model alleen voor de adviesprijs aangeboden. Bestellen kan via deze link.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten