LEGO 40344 Summer Celebration Minifigure-set gratis bij aankopen in LEGO Online Shop

LEGO aanbiedingen

LEGO heeft in de LEGO Online Shop een nieuwe promotie gelanceerd. Vanaf 10 tot en met 16 augustus (zolang de voorraad strekt) ontvang je LEGO 40344 Zomerpret-minifigurenset gratis bij elke aankoop vanaf €75. De actie voor de set is alleen online geldig en niet beschikbaar in de fysieke LEGO Shops. Deze promotie is bovendien te combineren met het gratis Terug naar school-pakket bij elke aankoop vanaf €65. Lezers uit België kunnen via deze link profiteren van de promoties.

LEGO 40344 Zomerpret-minifigurenset gratis bij elke aankoop vanaf €75 in LEGO Online Shop.

LEGO 40344 Zomerpret-minifigurenset

De LEGO 40344 Zomerpret-minifigurenset bestaat uit vier minifiguren en enkele accessoires. De minifiguren zijn een duiker, een ijsverkoper, een surfer en een zwemmer. Verder komt de set met verschillende accessoires: een surfplank, een papegaai, verschillende soorten ijs, een krab, een ijswagen, een edelsteen en duikuitrusting. Sommige onderdelen, waaronder de papegaai en de ijsverkoper, waren nieuw en exclusief voor deze set toen deze in juni 2019 voor het eerst werd uitgebracht.

Het Terug naar school-pakket ontvang je ook gratis bij je bestelling. Gratis bij elke aankoop vanaf €65 in LEGO Online Shop.

LEGO 40344 Zomerpret-minifigurenset was in de zomer van 2019 ook los te koop in de LEGO Shop voor €12,99. Nu is de set enkel als gratis artikel verkrijgbaar.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten