LEGO 40409 Hot Rod vanaf vandaag gratis bij aankopen (GWP) in LEGO Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO heeft uit het niets weer een populair cadeau bij aankoop aan de LEGO Shop toegevoegd. Het gaat om de LEGO 40409 Hot Rod die je gratis ontvangt bij alle aankopen in de LEGO Shop vanaf €85. In juni verscheen de set voor het eerste in de LEGO Shop. De promotie loopt van 18 tot en met 22 september of zolang de voorraad strekt en is beschikbaar in Nederland en België. LEGO’s Hot Rod is te combineren met andere acties en dat betekent dat je Monkie Kid’s bezorgfiets ook gratis krijgt meegeleverd.

LEGO 40409 Hot Rod

LEGO 40409 Hot Rod is een miniversie van de zeer populaire LEGO Model Team 5541 Hot Rod uit 1995. De kleine gratis set bestaat uit 142 stenen en heeft volgens LEGO een waarde van €12,99. Er worden ook twee minifiguren meegeleverd die de ‘Blue Fury’ tot leven brengen.

Er zijn voor deze promotie geen beperkingen. Dat betekent dat de set kan worden gecombineerd met alle nieuwe en populaire sets, zoals LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley, LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina, LEGO 71374 Nintendo Entertainment System (NES), LEGO 10277 Crocodile Locomotive, LEGO Disney 43179 Mickey en Minnie Mouse, LEGO Ideas 21323 Grand Piano of LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay. Daarnaast is het een mooi moment om nu een set die met pensioen gaat aan te schaffen: check hier het volledige overzicht. We verwachten dat dit een populaire promotie gaat worden en het is daarom verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn.

Om optimaal te profiteren is het verstandig om sets aan te schaffen die alleen verkrijgbaar zijn bij LEGO of elders niet veel goedkoper zijn, omdat in de LEGO Shop nagenoeg altijd de adviesprijs wordt gehanteerd. Wij hebben enkele suggesties voor je op een rij gezet:

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten