LEGO 40416 ijsbaan keert terug als cadeau bij aankoop in LEGO Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO heeft vandaag het cadeau bij aankoop van december weer teruggebracht in de LEGO Shop. Momenteel ontvang je bij aankopen vanaf €150 in de Nederlandse LEGO Shop de set LEGO 40416 ijsbaan cadeau. Lezers uit België kunnen de set via deze link bemachtigen. De promotie loopt van 15-02-2021 tot en met 21-02-2021 of zolang de voorraad strekt.

LEGO 40416 ijsbaan

In een met sneeuw bedekt landschap is er een kleine ijsbaan gemaakt van doorschijnende lichtblauwe tegels rond een fontein. De baan is omgeven door bruine hekjes en er staat een stand naast waar je schaatsen kunt huren. Het tafereel wordt afgerond door een lantaarn en twee bomen. De ijsbaan maakt gebruik van mechanisme waarmee je de twee schaatsers in een cirkel op het ijsoppervlak kan laten draaien. De twee minifiguren in de set zijn goed aangekleed voor de lage temperaturen. De man draagt een rode gebreide trui met een blauwe pet en de vrouw een witte trui met een rode sjaal.

De LEGO Online Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten