LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute verschijnt op 1 maart als cadeau (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen

Er gaan al een paar weken geruchten dat LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute binnenkort zal verschijnen en dat kunnen we inmiddels bevestigen. We hebben een overzicht gezien waarop wordt aangegeven dat de set  verschijnt op 1 maart. LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute gaat een cadeau bij aankoop (GWP) worden, net als LEGO 40410 Tribute to Charles Dickens, die eind vorig jaar werd aangeboden in de LEGO Shop.

Lees ook → Eerste afbeelding LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute gepubliceerd

LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute

Over het aantal steentjes en de minimale aankoopwaarde is nog geen informatie beschikbaar. De Charles Dickens-set werd meegeleverd bij aankopen vanaf €150 en de kans is groot dat er opnieuw voor dit bedrag wordt gekozen. Het project bestaat vermoedelijk uit een minifiguur van Earhart en haar vliegtuig. Deze promotie zal exclusief beschikbaar zijn in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.

Amelia Earhart was een beroemde Amerikaanse vliegenierster. Ze was de eerste vrouw die als pilote de Atlantische Oceaan overstak en de eerste persoon die solo de Grote Oceaan overvloog. In 1937 begon ze met navigator Fred Noonan in de Lockheed Model 10-E Electra aan wat de langste tocht ter wereld had moeten worden. Earhart en Noonan verdwenen echter boven de Stille Oceaan.

De twee werden voor het laatst gezien in Lae, Nieuw-Guinea, op 2 juli 1937, op de laatste landstop voor Howland Island en een van hun laatste etappes van de vlucht. Bijna een jaar en zes maanden nadat zij en Noonan verdwenen waren, werd Earhart officieel dood verklaard.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten