LEGO 5006744 Ulysses Space Probe keert op 17 mei voor laatste keer terug in VIP Reward Centre

LEGO LEGO aanbiedingen

Vorig jaar werd de LEGO 5006744 Ulysses Space Probe aangeboden in het VIP Reward Centre, echter was de set zo populair dat de voorraad vrijwel onmiddellijk was uitverkocht. We hebben desondanks goed nieuws, want het model keert nogmaals terug. Gezien de populariteit is het verstandig om er op 17 mei om 09:00 direct bij te zijn in het Nederlandse of Belgische Reward Centre, want de kans is bijzonder groot dat de set binnen enkele minuten weg is.

Update → De set is weer uitverkocht. LEGO lijkt helaas nogal moeite te hebben om van zijn fouten te leren, want naar verluidt waren er slechts 2200 exemplaren wereldwijd beschikbaar.

LEGO 5006744 Ulysses Space Probe

De Ulysses Space Probe bestaat uit 236 stenen en kan worden bemachtigd voor 1800 punten, wat neerkomt op een waarde van €12. Heb je nog niet voldoende punten? Plaats dan nu een bestelling in de LEGO Shop voor een set die je op het oog hebt, zodat de benodigde VIP-punten op tijd worden worden bijgeschreven.

Voor alle VIP-beloningen heb je natuurlijk een gratis af te sluiten LEGO VIP-lidmaatschap nodig. Deze VIP-punten wissel je in voor de LEGO 5006744 Ulysses Space Probe, waarna je een voucher ontvangt die je aan een toekomstige bestelling kan toevoegen. Je hebt 60 dagen de tijd om de code in te wisselen. Let op, want je kan maximaal 1 fysieke goodie aan je bestelling toevoegen.

Tip → Verzilver zo snel mogelijk je voucher, want bij je bestelling ontvang je momenteel ontvang je drie cadeaus: LEGO 40529 Children’s Amusement Park, 40533 Cosmic Cardboard Adventures 30434 en Aston Martin Valkyrie AMR Pro (gebruik promotiecode FD22).

In 1990 werd de Ulysses door de Discovery op vlucht STS-41 in een baan om de aarde gebracht. De Ulysses was een samenwerkingsverband tussen de Europese ruimte-organisatie ESA en het Amerikaanse NASA. Het was de eerste ruimtesonde die de poolgebieden van de zon bestudeerde. Dit leverde unieke beelden op, omdat vanaf de aarde alleen de zijkant van de zon bekeken kan worden. Op 30 juni 2009 werd het ruimtevaartuig na zeventien jaar officieel buiten dienst genomen.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

7 Reacties

 1. Wat is super faal is deze actie, de set was binnen 1 minuut uitverkocht. Ik was op tijd ingelogd kon op de knop[ druk van inwisselen en er gebeurd niks. Pagina is aan het laden en vervolgens is de set uitverkocht. Leer Lego van haar fouten?

  Reageer
  • Ik had m wel, maar je kunt de code niet verzilveren en dan ook die fd22 code invullen, want je mag maar 1 promocode invoeren.

   Reageer
 2. whooohoooo got it

  Reageer
 3. Hier ook gelukt!

  Reageer
 4. Hier ook! Ik was zwaar teleurgesteld na de pogingen van vorig jaar, maar nu hij is hij onderweg!

  Reageer
 5. wat is die code FD22. Lijkt niets toe te voegen aan de tas

  Reageer
  • Je kan maar 1 promotiecode per bestelling toevoegen. Als je al een andere hebt ingevoerd, dan gebeurt er niets. Ook als de waarde in je tas te laag is, zie je mogelijk geen Aston Martin Speedchampion polybag verschijnen.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten