LEGO 70839 The LEGO Movie 2 De Rexcelsior in de aanbieding bij Bol.com voor 77 euro

LEGO aanbiedingen LEGO Movie

LEGO 70839 The LEGO Movie 2 De Rexcelsior is niet een van de populairste sets die LEGO ooit heeft gemaakt, maar het ruimteschip heeft nu wel een hele mooie prijs. De set werd in april 2019 op de markt gebracht voor €149,99, maar is momenteel in de aanbieding bij Bol.com voor slechts €77,99, een korting van €72,00 op de adviesprijs.

Het model bestaat uit 1826 stenen en komt met twee minifiguren: Stoere Stoppel Emmet en Rex Gevarenvest, plus microfiguren van Emmet en Rex en 5 micro-raptorfiguren van speelgoeddinosaurussen (3 metallic, 2 donkerblauw). LEGO 70839 The LEGO Movie 2 De Rexcelsior heeft grote boosters, een cockpit met ruimte voor 2 microfiguren, een gedetailleerd interieur op microschaal met verschillende ruimtes en vakken, deuren die open kunnen en afneembare daken om gemakkelijk te kunnen spelen, een hendel met een knop om het 6-schots snelvuurgeschut met veermechanisme te activeren en een opbergvak voor munitie met 6 extra projectielen.

[content-egg-block template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten