LEGO Architecture 21042 Vrijheidsbeeld in de aanbieding voor de laagste prijs ooit: nu slechts 59 euro

LEGO aanbiedingen LEGO Architecture

We hebben voor fans van de LEGO Architecture-serie weer een mooie aanbieding gevonden, want LEGO Architecture 21042 Vrijheidsbeeld is momenteel bij Bol.com voor slechts €59,99 te verkrijgen. Het Statue of Liberty heeft een adviesprijs van €109,99 en dat komt neer op een korting van maar liefst €50,-. Het is bovendien de laagste prijs ooit gemeten in Nederland.

LEGO Architecture 21042 Vrijheidsbeeld bestaat uit 1685 stenen en is 44 cm hoog, 14 cm breed en 14 cm diep. Deze indrukwekkende LEGO versie is een nauwkeurige interpretatie van de originele beeldhouwkunst en architectuur dankzij de fraai gedetailleerde kroon met 7 punten, sokkel met schild- en stenendecoratie, balkons met zuilen, het beroemde tablet en een gouden fakkel. Het is in onze ogen een van de mooiste Architecture-sets die LEGO tot op heden heeft uitgebracht en prachtig eerbetoon aan het ultieme Amerikaanse symbool voor de vrijheid.

[content-egg-block template=offers_list]

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten