LEGO Architecture 21045 Trafalgar Square voor laagste prijs ooit: €49,10 bij Amazon

LEGO aanbiedingen LEGO Architecture

LEGO Architecture 21045 Trafalgar Square is momenteel in de aanbieding bij Amazon voor slechts €49,10, de laagste prijs ooit. In Nederland wordt de set aangeboden voor €61,99. Let op dat je de coupon activeert en deze prijs wordt pas op de laatste stap van het bestelproces weergegeven. Amazon bezorgt de set gratis in Nederland en België. Afrekenen is mogelijk met iDEAL, creditcard of per bank.

€69,58
79,99
Voorradig
62 nieuw vanaf €65,99
sinds 31 maart 2020 12:41
Amazon.de

De LEGO Architecture 21045 Trafalgar Square set toont alles waar het bij deze historische Londense bezienswaardigheid om draait. Het plein, dat zijn naam kreeg nadat Lord Horatio Nelson in 1805 Napoleon op zee versloeg, is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een populaire toeristische attractie en een bekende locatie voor politieke en publieke bijeenkomsten. In deze gedetailleerde LEGO interpretatie is de National Gallery te zien, compleet met koepel en façade met pilaren, Nelson’s Column geflankeerd door 4 leeuwen, de beroemde fonteinen op het plein en de 4 sokkels voor standbeelden.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten