LEGO Architecture 21046 Empire State Building in de aanbieding voor slechts €61,59

LEGO aanbiedingen LEGO Architecture

LEGO Architecture 21046 Empire State Building is in de aanbieding bij Amazon voor slechts €61,59. In Nederland wordt de set verkocht voor €79,99. Let op dat je de coupon activeert en deze prijs wordt op de laatste stap van het bestelproces weergegeven. Amazon bezorgt de set gratis in Nederland en België. Afrekenen is mogelijk met iDEAL, creditcard of per bank.

€109,90
Voorradig
46 nieuw vanaf €109,90
1 gebruikt vanaf €109,90
sinds 19 september 2022 09:50
Amazon.de

Leg de enorme omvang van het wereldberoemde Empire State Building steen voor steen vast met deze geweldige LEGO Architecture set. Het Empire State Building ligt in hartje New York en torent boven de omringende wolkenkrabbers uit. De antenne reikt tot een duizelingwekkende hoogte van 443 meter.

De bouw begon in 1930 en werd voltooid in 1931. De uiteindelijke hoogte werd pas in 1950 bereikt, toen de antennetoren werd toegevoegd. Het gebouw is nog steeds een van de beroemdste bezienswaardigheden ter wereld en trekt jaarlijks zo’n 4 miljoen bezoekers.

Deze LEGO Architecture interpretatie is een natuurgetrouwe weergave van het bijzondere symmetrische ontwerp van het gebouw, inclusief de 4 vliesgevels en de art-deco antennetoren. Het model is meer dan 55 centimeter hoog en is daarmee het hoogste LEGO Architecture model tot nu toe (juli 2019).

Een met tegels bedekte bouwplaat met een voorstelling van Fifth Avenue en de omringende wegen, compleet met gele taxi’s, plus een decoratief naamplaatje maken dit prachtige model helemaal af.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

5 Reacties

  1. Er wordt gezegt dat je de coupon moet activeren, maar waar is de coupon?

    Reageer
    • Deze aanbieding is al verlopen. De coupon is bij Amazon normaal altijd op de productpagina te vinden, hoef je alleen een vinkje te zetten.

      Reageer
      • Dankjewel. Dan hoop ik dat de aanbieding nog een keer komt 😉

        Reageer
        • Ik weet niet of je ons op Facebook volgt, maar daar worden deze aanbiedingen ook geplaatst.

          Reageer
  2. Dankjewel. Dan hoop ik dat de aanbieding nog een keer komt 😉

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten