LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang in de aanbieding bij Bol.com

LEGO aanbiedingen LEGO Creator Expert

LEGO Creator 10265 Ford Mustang is momenteel in de aanbieding bij Bol.com. De set is voor €117,99 te koop, terwijl de Mustang bij de concurrentie voor €137,99 (adviesprijs €139,99) wordt aangeboden. Gratis bezorging in Nederland en België.

[content-egg-block template=offers_list]

In de doos vinden we 1470 stenen en het eindproduct is 10 cm hoog, 34 cm lang en 14 cm breed. Het model is gebaseerd op de Mustang fastback uit 1967, die je mogelijk nog kent van de film Gone in 60 Seconds. De motorkap kan worden geopend om de (niet-functionele) V8-motor te aanschouwen. Bouwers van de LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang-set kunnen zelfs de motorkap van de auto verwijderen en de carburateur eraf halen om een gigantische supercharger toe te voegen. De deuren gaan open voor een gedetailleerd interieur met werkende besturing. In de kofferruimte is er ruimte om een nitro-tank met stikstofoxide te installeren, mocht je Mustang extra snelheid nodig hebben.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten