LEGO Creator 40597 Mini Pirate Island komt in oktober als nieuw cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen

Vorige week toonden we jullie al de eerste afbeelding van LEGO 40659 Mini Steamboat Willie, maar dat zal niet het enige nieuwe cadeau bij aankoop (GWP) zijn voor. Vandaag dook namelijk ook de eerste informatie en foto op van LEGO Creator 40597 Mini Pirate Island (naam is nog niet officieel). Het model verschijnt naar verluidt op 13 oktober 2023 in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. De voorwaarden zijn nog onbekend, hoewel we vermoeden dat er geen beperkingen zullen zijn wat betreft thema’s.

Afbeelding via Exabricks

LEGO Creator 40597 Mini Pirate Island

LEGO Creator 40597 Mini Pirate Island bestaat uit een klein eiland met een schatkast en een klein gebouw. De set bevat verder een houten vlot waarop een minifiguur van een piraat is te zien met zwaard en peddel. In de verpakking vinden we 214 stenen en de set heeft een aanbevolen leeftijd van 8 jaar en ouder.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten