LEGO DC Batman 76122 Batcave Clayface Invasion voor slechts 68 euro bij Amazon

LEGO aanbiedingen LEGO DC Comics

LEGO- en Batman-fans opgelet, want we hebben we weer een mooie aanbieding voor jullie gevonden. LEGO DC Batman 76122 Batcave Clayface Invasion is namelijk in de aanbieding bij Amazon Duitsland voor slechts €68,88. De set werd in mei van dit jaar op de markt gebracht en heeft een adviesprijs van €109,99 oftewel een korting van €41,11. In Nederland is Conrad de goedkoopste aanbieder met een prijs van €85,49. LEGO DC Batman 76122 Batcave Clayface Invasion wordt door Amazon gratis thuisbezorgd en afrekenen is mogelijk met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving.

De LEGO DC Batman 76122 Batcave Clayface is een prachtige set voor alle fans van de superheld. In de doos bevinden zich 1037 stukjes en zes minifiguren: Batman, Bruce Wayne, Robin, Batwoman, Catwoman en Two-Face, plus een grote, verstelbare figuur van Clayface met klappende kaken en grijphanden die een minifiguur kunnen vastpakken. De Batman zit vol met functies en items waaronder een Batcomputer, een afneembare transformatietoren om Bruce Wayne te transformeren in Batman en een afneembaar gevangenisgebouw met een ontploffingsfunctie om een uitbraak na te spelen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten