LEGO Harry Potter 75948 Zweinstein Klokkentoren voor laagste prijs ooit bij Bol.com

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Harry Potter

De LEGO Harry Potter 75948 Zweinstein Klokkentoren-set heeft bij Bol.com de laagste prijs ooit bereikt. De set werd in mei 2019 door LEGO uitgebracht voor de adviesprijs van €94,99, maar inmiddels is de Zweinstein Klokkentoren bij Bol.com al voor slechts €61,99 te verkrijgen. Daarmee is de Nederlandse shop ook direct de goedkoopste aanbieder in Europa.

LEGO geeft Harry Potter-fans met de 75948 Zweinstein Klokkentoren-set de kans om een magische wereld te ervaren. De set bestaat uit 922 stenen en is geschikt voor leeftijden van 9 jaar en ouder. In de doos vinden we acht Harry Potter-minifiguren: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Fleur Delacour, Cedric Diggory, Viktor Krum, Albus Dumbledore en Madame Maxime. Alle minifiguren zijn voorzien van een toverstok en zijn gekleed voor het Kerstbal.

De LEGO Harry Potter 75948 Zweinstein Klokkentoren bestaat uit drie verdiepingen met de entreehal, het leslokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten, de ziekenzaal, de badkamer van de klassenoudsten, het kantoor van Perkamentus en een gedeelte met winterse versieringen voor het Kerstbal. Bouwers kunnen met een mechanisme de klok verzetten om tijdreisavonturen te beleven met de tijdverdrijver en een ‘dans’-functie waarmee het Kerstbal echt goed loskomt.

[content-egg-block template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten