LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar wordt vanaf 2 september gratis meegeleverd

LEGO aanbiedingen LEGO Hidden Side

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat wordt traditioneel gevierd met de komst van enkele nieuwe sets, waaronder LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk. LEGO heeft daarnaast een nieuwe promotie gelanceerd, want LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar wordt gratis meegeleverd bij alle aankopen in de LEGO Online Shop vanaf 45 euro. De promotie gaat op 2 september 2019 van start en loopt tot en met 15 september.

LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar

LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar bestaat uit 127 stenen en twee minifiguren: Parker L. Jackson en Rocky, de verkoper die ook een geest kan worden door het hoofd en haarstukje te veranderen. De bijbehorende Hidden Side-app kan worden gevonden in de App Store (iOS) en Google Play Store (Android). Bouwers kunnen de app gebruiken om de set interactief te maken. Het is in ieder geval een goedkope manier om kennis te maken met de nieuwe LEGO Hidden Side-serie, die al met flinke korting is te verkrijgen.

“Iets klopt er niet in de Newbury-sapjesbar! Zet samen met heldin Parker Jackson alles op alles om de door spoken bezeten barman en sapbar weer spookvrij te krijgen met dit geweldige speelgoed inclusief app met augmented reality!”, aldus de beschrijving op de productpagina.

Mocht je van plan zijn om LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk direct op 1 september aan te schaffen, dan is het mogelijk verstandig om nog een dagje te wachten zodat je LEGO Hidden Side 40336 Newbury’s Juice Bar ook ontvangt. De nieuwe LEGO Ideas-set kost 69,99 euro en komt daardoor in aanmerking voor het cadeau.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten