LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie met 40335 Space Rocket Ride en 40334 Avengers Tower voor slechts €89,99

LEGO aanbiedingen LEGO Ideas

Overweeg je binnenkort je LEGO-collectie uit te breiden? Wij hebben dan een goede tip voor je, mits je Disney-fan bent. Je kan in de maand juni namelijk drie sets bemachtigen voor de prijs van één. Bij Disney-aankopen van meer dan 85 euro ontvang je namelijk LEGO Ideas 40335 Space Rocket Ride en LEGO 40334 Avengers Tower cadeau.

LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie is een van de nieuwere en goedkopere Disney-sets. De set wordt op dit moment nog exclusief bij LEGO aangeboden en is nog niet goedkoper te krijgen dan de adviesprijs van €89,99. Dat betekent ook dat het aan de voorwaarden van beide acties voldoet, waardoor je Steamboat Willie, Space Rocket Ride en Avengers Tower voor de adviesprijs van één set ontvangt.

Mocht je geen interesse in beide cadeaus, dan kun je ze ook verkopen op sites als eBay en Marktplaats. De Avengers Tower levert tussen de 20 en 30 euro op, terwijl de prijzen van de Space Rocket Ride tussen de 10 en 15 euro liggen. Met een beetje geduld kun je een flinke korting realiseren op de aankoop van LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten