LEGO MOVIE 2 70840 Welcome to Apocalypseburg tijdelijk met 60 euro korting

LEGO aanbiedingen

LEGO MOVIE 2 70840 Welcome to Apocalypseburg is een van onze favoriete sets en zelfs als je geen fan bent van de film, is het nog altijd een imposante set om te zien. LEGO bracht Apocalypseburg aan het begin van 2019 op de markt voor €299,99, maar er is goed nieuws. In de LEGO Shop is de set namelijk in de aanbieding voor slechts €239,99 en dat is een korting van maar liefst 20%. We zien het niet vaak gebeuren, maar LEGO is momenteel veruit de goedkoopste aanbieder.

De set wordt geleverd in een gigantische doos en een boekwerk met 452 pagina’s en 756 instructies om LEGO MOVIE 2 70840 Welcome to Apocalypseburg te bouwen. In de doos vinden we 3178 stenen en 12 minifiguren, waarmee je je favoriete scenes van de film kan naspelen. Volgens LEGO is de set geschikt voor leeftijden van 16 jaar en ouder. Het bouwwerk is 52 cm hoog, 49 cm breed en 33 cm diep.

LEGO heeft Apocalypseburg voorzien van afneembare modules om eenvoudig te kunnen spelen en bevat een gedeelte van het Vrijheidsbeeld, een café, het kantoor van Krabbel Agent, een wapenkamer, een kapper/tattooshop, Lucy’s schuilplaats, de werkplaats van Fuse, een restaurant op het dak, een sportschool, een spa, uitkijkplatforms en nog veel meer.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten