LEGO Seasonal 40338 Christmas Tree Limited Edition wordt cadeau bij aankoop

LEGO aanbiedingen

De zomer is bijna officieel voorbij en LEGO is zich al druk aan het voorbereiden op het kerstseizoen. In voorgaande jaren werden er altijd leuke cadeaus bij aankopen meegeleverd en dat lijkt ook dit jaar het geval te zijn. Er zijn namelijk foto’s verschenen van de LEGO Seasonal 40338 Christmas Tree Limited Edition voor Kerstmis: een chique kerstboom met cadeaus en een trein.

Op dit moment zijn alleen de productafbeeldingen en het modelnummer gepubliceerd, hoewel de verwachting is dat de LEGO Seasonal 40338 Christmas Tree Limited Edition gratis wordt meegeleverd bij aankopen vanaf €64,99. De kerstboom en de bijbehorende cadeaus bestaan uit 392 stenen. Zodra de officiële aankondiging daar is, lees je er op BrickTastic direct alles over. Vergeet ons bovendien niet te volgen op Facebook.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten