LEGO Seasonal 40338 Christmas Tree Limited Edition wordt cadeau bij aankoop

LEGO aanbiedingen

De zomer is bijna officieel voorbij en LEGO is zich al druk aan het voorbereiden op het kerstseizoen. In voorgaande jaren werden er altijd leuke cadeaus bij aankopen meegeleverd en dat lijkt ook dit jaar het geval te zijn. Er zijn namelijk foto’s verschenen van de LEGO Seasonal 40338 Christmas Tree Limited Edition voor Kerstmis: een chique kerstboom met cadeaus en een trein.

Op dit moment zijn alleen de productafbeeldingen en het modelnummer gepubliceerd, hoewel de verwachting is dat de LEGO Seasonal 40338 Christmas Tree Limited Edition gratis wordt meegeleverd bij aankopen vanaf €64,99. De kerstboom en de bijbehorende cadeaus bestaan uit 392 stenen. Zodra de officiële aankondiging daar is, lees je er op BrickTastic direct alles over. Vergeet ons bovendien niet te volgen op Facebook.

Het was een relatief rustige maand wat betreft nieuwe LEGO-sets, maar dat gaat in maart 2024 veranderen. Bouwers kunnen namelijk uitkijken naar meer dan 50 nieuwe LEGO-sets. Er zullen daarnaast verschillende promoties van start gaan, waaronder LEGO 40680 Flower Store en via deze pagina kun je nog een code genereren om LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue te bemachtigen als extra cadeau bij aankoop (GWP).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten