LEGO Shop 2019-kerstpromoties: LEGO 40337 Gingerbread House, Obi-Wan Kenobi-polybag en dubbele VIP-punten

LEGO LEGO aanbiedingen

Sinterklaas vertrekt vannacht weer naar Spanje en dat betekent dat we langzaam kunnen uitkijken naar kerst. LEGO start deze periode met verschillende promoties, waarvan wij verwachten dat ze het goed gaan doen. Vanaf 6 december ontvang je namelijk het prachtige LEGO 40337 Gingerbread House en LEGO Star Wars 30624 Obi-Wan Kenobi-polybag cadeau bij aankopen in de online LEGO Shop. Daarnaast geeft LEGO tot en met 9 december dubbele VIP-punten bij je bestelling. Dat komt neer op een korting van 10% van het aankoopbedrag op je volgende bestelling.

Via PromoBricks

Kerst 2019 bij LEGO

LEGO 40337 Gingerbread House is de miniversie van LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House en deze set wordt meegeleverd bij alle aankopen vanaf 100 euro (tot en met 24 december 2019). De polybag van LEGO Star Wars 30624 Obi-Wan Kenobi wordt bij Star Wars-aankopen vanaf 40 euro (tot en met 31 december) toegevoegd aan je bestelling. Beide promoties zijn met elkaar te combineren. Wees er snel bij, want we verwachten dat vooral het limited edition Gingerbread House snel uitverkocht zal raken. Zorg bovendien dat je je cadeaus vóór 19 december bestelt zodat ze op tijd in huis zijn voor kerst. De laatste datum voor spoedverzending (met extra toeslag) is 23 december.

Deze cadeaus bij aankopen gelden alleen in de LEGO Shop en niet bij andere winkels. Het grootste nadeel is dat de prijzen vrijwel altijd hoger liggen in de LEGO Shop. Ons advies is dan ook altijd om een van de exclusieve LEGO Store-sets aan te schaffen die je nergens anders kan vinden of de sets die binnenkort met pensioen gaan. Het gaat hier om de volgende sets:

De volgende sets zullen binnenkort verdwijnen en niet weer terugkeren:

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten