LEGO Shop 2X VIP-actie uitgebreid: twee extra cadeaus toegevoegd

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO heeft vandaag twee extra cadeaus aan de LEGO Shop toegevoegd, waardoor je in het beste geval kan profiteren van maar liefst vier promoties. Naast de dubbele VIP-punten, de Minions-polybag en de miniversie van de Adidas Superstar, kan er nu ook een keuze worden gemaakt uit een LEGO City- of Friends-polybag. Wacht niet te lang, want de dubbele VIP-punten zijn nog tot en met zondag 18 juli beschikbaar. Bekijk alle acties in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.

Er kan een keuze worden gemaakt tussen de LEGO City 30568 Skateboarder en LEGO Friends 30414 Emma’s magische doos. Deze promotie loopt tot en met 25 juli of zolang de voorraad strekt en wordt meegeleverd bij alle aankopen vanaf €40.

Om een van de sets te machtigen voer je een van de twee codes in:

De beste deal is te realiseren door LEGO Minions-sets te kopen voor minimaal €95. In dat geval ontvang je drie cadeaus en scoor je dubbele VIP-punten op je bestelling. De volgende sets zijn exclusief verkrijgbaar in de LEGO Shop:

Seinfeld-fans kunnen LEGO Ideas 21328 Seinfeld vanaf woensdag 21 juli 2021 aanschaffen via de VIP-voorverkoop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop, terwijl de reguliere verkoop op 1 augustus van start gaat. LEGO Ideas 21328 Seinfeld bestaat uit 1326 stenen en heeft een adviesprijs van €79,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten