LEGO Shop aanbiedingen – februari 2021: Year of the Ox (40417) en Chocolate Box & Flower Set (30411)

LEGO aanbiedingen

LEGO heeft de kalender voor februari 2021 gepubliceerd. In de eerste twee weken kunnen LEGO-fans in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop weer profiteren van twee cadeaus bij aankopen. Er gaan daarnaast geruchten dat er nog een exclusieve GWP komt voor LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith, maar het kleine LEGO-kasteel dat zichtbaar was in de Designer Video is vooralsnog niet bevestigd en we achten de kans klein dat dit nog gaat gebeuren. Het zou desondanks wel een verwijzing kunnen zijn naar een toekomstige set, omdat LEGO in zijn video’s vaker hint naar nieuwe producten.

Let op → Het kan zijn dat een van de twee cadeaus niet direct wordt weergegeven in je winkelmandje, echter wordt deze wel aan je bestelling toegevoegd. De GWP is ook zichtbaar op je orderbevestiging.

LEGO Shop promoties – februari 2021

LEGO Seasonal 40417 Year of the Ox

Vanaf 1 tot en met 14 februari ontvang je LEGO Seasonal 40417 Year of the Ox cadeau bij aankopen vanaf €85 in de Nederlandse LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. De set wordt meegeleverd bij alle aankopen.

LEGO 30411 Chocolate Box & Flower Set

Bij aankopen vanaf €40 ontvang je LEGO 30411 Chocolate Box & Flower Set en deze GWP richt zich natuurlijk op Valentijnsdag. De set wordt eveneens vanaf 1 tot en met 14 februari aangeboden bij alle thema’s in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. Beide promoties zijn bovendien met elkaar te combineren, wat betekent dat je LEGO Seasonal 40417 Year of the Ox en LEGO 30411 Chocolate Box & Flower Set ontvangt wanneer je €85 of meer uitgeeft.

Aanbevolen sets

De LEGO Online Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten