LEGO Shop aanbiedingen in januari 2021: LEGO Ideas 40448 Vintage Car en Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters als GWP’s

LEGO LEGO aanbiedingen

Onlangs kon je al lezen dat LEGO vanaf 1 januari 2021 vermoedelijk twee GWP’s gaat aanbieden in zijn eigen shop en vandaag kunnen we dat gerucht bevestigen. Op de eerste dag van het nieuwe jaar worden LEGO Ideas 40448 Vintage Car en LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters aangeboden als GWP’s in de Nederlandse LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de promoties via deze link bekijken. Deze cadeaus bij aankopen in de LEGO Shop komen op een uitermate goed moment, want ze gaan gepaard met de lancering van LEGO 10278 Police Station, LEGO Harry Potter Hogwarts Moment-sets, LEGO Art 31201 Hogwarts Crest en de vele andere nieuwe sets in de Technic-, Super Mario- en Art-serie.

Tip → Het is verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn. Een groot aantal sets zijn in de afgelopen uitverkocht geweest vanwege de feestdagen en het coronavirus. We verwachten dat de levertijd van verschillende populaire sets vlot zal oplopen of dat ze zelfs niet eens meer te bestellen zullen zijn.

LEGO Shop promoties – januari 2021

  • Vanaf 1 tot en met 31 januari – Gratis LEGO Ideas Vintage Car (40448) bij aankopen van €85 of meer in LEGO Shop Nederland of België, zolang de voorraad strekt.
  • Vanaf 1 tot en met 31 januari – Gratis LEGO Harry Potter The Monster Book of Monsters (30628) bij LEGO Harry Potter-aankopen van €75 of meer in LEGO Shop Nederland of België, zolang de voorraad strekt. 
  • Vanaf 18 tot en met 24 januari – Gratis LEGO City Police Waterscooter (30566) of Fire Helicopter (30567) bij aankopen van €40 of meer in LEGO Shop Nederland of België, zolang de voorraad strekt.

Wat is er nieuw?

LEGO Ideas 40448 Vintage Car (Aedelsten Deluxe)

Het LEGO Ideas-team maakte een jaar geleden bekend dat ontwerper Versteinert de winnaar is van de bouwwedstrijd ‘Vintage car to cruise the streets of LEGO Modular Buildings’. Dit betekent dat zijn creatie ‘Aedelsten Deluxe’ wordt uitgebracht als een cadeau bij aankoop in de LEGO Shop. Het goede nieuws is dat LEGO Ideas 40448 Vintage Car bijna een exacte kopie blijkt te zijn van het originele ontwerp, hoewel de verchroomde elementen natuurlijk ontbreken. De turquoise groene vintage cabriolet met witte elementen en donkergrijze bumpers ziet er in onze ogen prachtig uit en zal het vermoedelijk goed doen onder de LEGO-fans.

De voorwaarden zijn bovendien ook niet verkeerd, want LEGO Ideas 40448 Vintage Car wordt bij alle bestellingen vanaf €85 gratis meegeleverd. Het aanbod loopt van 1 tot en met 31 januari of zolang de voorraad strekt. Bekijk de promotie in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop.

LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters

In de afgelopen periode hebben we al meerdere keren geschreven over LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters, echter is het cadeau bij aankoop (GWP) nog nooit in de LEGO Online Shop aangeboden. Daar komt in januari verandering in, want vanaf 1 tot en met 31 januari is de set te beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Om deze set te bemachtigen moet je voor €75 aan LEGO Harry Potter-producten uitgeven in de Nederlandse LEGO Shop. Onze Belgische lezers kunnen de promotie via deze link bekijken. Dit zijn de meest recente LEGO Harry Potter-sets:

In de Harry Potter-serie gebruiken de leerlingen van Rubeus Hagrid het Monsterlijke Monsterboek als schoolboek voor het vak Verzorging van Fabeldieren. Het is echter een zeer gevaarlijk boek dat mensen aanvalt wanneer je het niet goed behandelt. LEGO Harry Potter 30628 Monster Book of Monsters heeft ook een ingebouwd mechanisme dat de mond opent en sluit wanneer het over een tafel of de vloer wordt geduwd. De set bestaat uit 320 stenen en komt met enkele stickers en een minifiguur van Draco Malfidus.

Advies

De LEGO Online Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten