LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration en 40594 Houses of the World 3 keren terug als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Disney

Vanaf vandaag zijn er weer twee cadeaus bij aankoop terug: LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration en LEGO 40594 Houses of the World 3. Beide GWP’s zijn met elkaar te combineren wanneer je aan de voorwaarden voldoet. LEGO heeft daarnaast ook bekendgemaakt welke sets binnenkort met pensioen gaan, wat dit een uitstekend moment maakt om een van deze sets aan te schaffen.

LEGO aanbiedingen – september 2023

Aanbevolen sets

Disney 

Laatste kans (bekijk hier het volledige overzicht

LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration

LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration bestaat uit 226 stenen en bevat een miniatuur Mickey Mouse-figuur met een torsoprint, gekleed in een lichtgrijs pak en een rode vlinderdas. Het linker gedeelte van de set is voorzien van het met stenen gebouwde ‘100’-logo, verwijzend naar de 100ste verjaardag van Disney. Verder zien we een taart met kaars en twee ballonnen. De set kan ook worden gebruikt om drie foto’s weer te geven.

Het centrale deel van de set is ontworpen om een bioscoop weer te geven. De muur is vormgegeven in de vorm van Minnie Mouse, en het witte scherm is omlijst met een dieprode rand. LEGO heeft een lichtsteen toegevoegd aan de projector, en er wordt een bedrukte steen gebruikt om een speciaal visueel effect te creëren. Bovendien bevat de set een kleine bioscoopstoel met een popcornbakje op de armleuning.

De rechterkant van LEGO 40600 Disney 100 Years Celebration is voorzien van een compact bureau met een lamp. Op het bureau ligt een tegel met daarop een afbeelding van Steamboat Willie.

Je ontvangt de set bij alle Disney-aankopen vanaf €100. Marvel- en Star Wars-sets zijn uitgesloten, maar LEGO Ideas 21341 Disney Hocus Pocus: The Sanderson Sisters’ Cottage komt wel in aanmerking. Kom je niet aan het bedrag? Voeg dan bijvoorbeeld een Disney-sleutelhanger toe. De promotie loopt van 23 tot en met 30 september (of zolang de voorraad strekt).

LEGO 40594 Houses of the World 3

LEGO 40594 Houses of the World 3 bestaat uit 278 stenen en vindt inspiratie in de architectuur van de Zwitserse Alpenregio, waar een specifiek type woning vaak voorkomt. Het bovenste gedeelte van het huis is vervaardigd uit hout en het balkon is versierd met kleurrijke bloemen. Bovendien kan het dak worden verwijderd om gemakkelijk toegang te bieden tot het gedetailleerde interieur van het huis.

Voor het huis bevinden zich houten blokken en verder is er een dier en een bijl te zien. Door het modulaire ontwerp is dit huis eenvoudig te combineren met andere woningen uit de collectie (4058340590 en 40599, waarvan de laatste nog moet verschijnen). Je ontvangt LEGO 40594 Houses of the World 3 bij alle aankopen in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop vanaf €250. De promotie loopt van 23 tot en met 30 september 2023 of zolang de voorraad strekt.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten