LEGO Shop – Black Friday 2020 in Nederland en België: alles wat we tot nu toe weten

LEGO LEGO aanbiedingen

Eerder vandaag kon je al lezen dat de LEGO Shop-flyer voor november de startdatum voor LEGO Black Friday 2020 heeft bevestigd, maar dat blijkt slechts een deel van de informatie te zijn. Alle LEGO-fans kunnen dit jaar namelijk al vanaf 21 november profiteren van koopjes in de LEGO Shop. Lezers uit België kunnen via deze link profiteren. Het gehele koopjesevenement loopt tot en met Cyber Monday (30 november). Tijdens deze dagen komt er ook nog een VIP-weekend om dubbele VIP-punten te scoren, een cadeau met kerstthema en ook zal de lancering van het LEGO 10276 Roman Colosseum plaatsvinden.

Huidige aanbiedingen (07/02)

LEGO Black Friday 2020

Dubbele VIP-punten

Het LEGO Black Friday VIP-weekend 2020 start vermoedelijk op zaterdag 21 november en loopt tot en met zondag 22 november in de Nederlandse LEGO Shop. VIP-leden uit België kunnen via deze link dubbele VIP-punten scoren.

In de LEGO Online Shop ontvang je normaal gesproken 7,5 VIP-punten voor iedere euro die je uitgeeft. 150 VIP-punten zijn €1 waard en dat betekent dat je 5% van het aankoopbedrag kan gebruiken als korting op je volgende aankoop. Dit percentage stijgt tijdens de VIP 2X-actie naar 10%. Je kan vervolgens je VIP-punten in de VIP Shop inwisselen voor korting op je volgende aankoop: 750 punten voor €5 korting, 3000 punten voor €20 korting, 7500 punten voor €50 korting en 15.000 punten voor €100 korting. Naast het scoren van korting kun je de VIP-punten ook inzetten voor andere producten, zoals VIP-sweeptakes om exclusieve producten te winnen, posters, Xbox Game Pass, LEGO-draagtas, LEGOLAND-tickets en nog heel veel meer.

Vorig jaar ontving je ook nog twee cadeaus en tot wel 30% korting op enkele exclusieve sets. Of er dit jaar weer evenveel gratis cadeaus en grote kortingen op D2C-sets volgen voor het VIP-weekend is momenteel nog onduidelijk, hoewel we vermoeden dat het cadeau LEGO 40410 A Christmas Carol – Charles Dickens Tribute onderdeel zal uitmaken van de promotie.

Volgens de LEGO Kerstcatalogus begint het evenement voor alle niet-VIP-klanten op 23 november. In 2019 waren er doordeweeks geen bijzondere aanbiedingen, maar ging het vooral om oude EOL-sets die met 20% korting werden aangeboden.

Black Friday

Op 27 november is het daadwerkelijk Black Friday in de Nederlandse LEGO Shop en dat zal naar verluidt gepaard gaan met de lancering van de grootste commerciële LEGO-set tot nu toe: LEGO 10276 Roman Colosseum. Deze set bestaat uit maar liefst 9036 stenen en krijgt in de LEGO Shop een prijskaartje van €499,99. Vorig jaar bracht LEGO de 76139 Batmobile op Black Friday uit en dat ging gepaard met een miniversie als GWP, die helaas binnen enkele uren al was uitverkocht. Onze Belgische-lezers kunnen de set en actie ten tijde van de release via deze link bezoeken.

Het koopjesevenement duurt tot en met maandag 30 november (Cyber Monday) en tijdens deze dagen zullen er iedere dag meerdere sets met een leuke korting van 30 procent worden aangeboden. Verder waren er tijdens deze periode verschillende cadeaus beschikbaar. We weten nog niet welke plannen LEGO dit jaar heeft, maar we vermoeden dat de opzet vergelijkbaar zal zijn. Ons advies is wel om er snel bij te zijn, want vanwege het coronavirus is de beschikbaarheid van populaire sets beperkt en de vraag groter dan ooit.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten