LEGO Shop Black Friday 2020: LEGO 5006291 2×4 Teal Brick is GWP tijdens VIP-weekend (21 en 22 november)

LEGO aanbiedingen LEGO Black Friday 2020

Het LEGO VIP-weekend gaat op zaterdag 21 november van start en LEGO 5006291 2×4 Teal Brick is een van de cadeaus die je kan bemachtigen. Daarnaast ontvang je tijdens het weekend nog een extra cadeau en dubbele VIP-punten, wat neerkomt op 10% van het orderbedrag die je als korting kan inwisselen op een toekomstige aankoop in de LEGO Shop.

  • Setnummer: 5006291
  • Naam: LEGO 5006291 2×4 Teal Brick
  • Prijs: gratis bij aankopen vanaf €200
  • Star verkoop: 21 november 2020 (00:00)
  • Waar: LEGO Shop NL | LEGO Shop BE

Tip → Alle promoties gelden zolang de voorraad strekt en ons advies is om er zo snel mogelijk bij te zijn om teleurstellingen te voorkomen.

LEGO 5006291 2×4 Teal Brick

LEGO 5006291 2×4 Teal Brick is het nieuwste cadeau die exclusief beschikbaar zal zijn in de Nederlandse LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de set via deze link bekijken. Het is in wezen een vroege Black Friday-promotie voor diegenen die VIP-punten en twee gratis cadeaus willen scoren. In onze ogen is dit zelfs een beter moment dan Black Friday, omdat je tijdens het VIP-weekend ook kan profiteren van deze promoties in combinatie met de nieuwste sets.

Vorig jaar werd een bouwbare rode steen aangeboden, waardoor de Teal Brick de tweede is in de serie. De exclusieve set, die volgens LEGO €12,99 waard is, wordt meegeleverd bij bestellingen vanaf €200. Je moet wel in het bezit zijn van een VIP-account, maar een lidmaatschap is kosteloos en direct actief in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.

Daar blijft het niet bij, want LEGO 40410 Charles Dickens Tribute is een ander cadeau voor orders vanaf €150. Dat betekent dat iedereen die de Teal Brick krijgt ook Charles Dickens Tribute ontvangt, omdat de promoties met elkaar te combineren zijn. Let op, want alle promoties gelden zolang de voorraad strekt en ons advies is om er zo snel mogelijk bij te zijn om teleurstellingen te voorkomen. Het LEGO VIP-weekend duurt van zaterdag 21 november tot en met zondag 22 november.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten