LEGO Shop in december met LEGO 40416 Ijsbaan en VIP Holiday Gift als cadeau bij aankoop (GWP): bestel op tijd voor kerst

LEGO LEGO aanbiedingen

Het Black Friday-evenement in de LEGO Shop is ten einde gekomen, maar vanaf 1 december kun je direct alweer profiteren van de volgende promotie. In de LEGO Shop ontvang je namelijk het exclusieve kerstcadeau LEGO 40416 Ijsbaan gratis bij een besteding vanaf €150.

Update 15-12 → De fysieke LEGO Stores hebben hun deuren vanwege het coronavirus opnieuw moeten sluiten, echter blijft de LEGO Online Shop bestellingen accepteren. Bestel vóór 21-12-2020 23:59 met standaardverzending om je bestelling op tijd voor kerst te ontvangen.

Huidige aanbiedingen (07/02)

LEGO Shop promoties in december

LEGO 40416 Ijsbaan

Vanaf 1 december tot en met 31 december (zolang de voorraad strekt) wordt de LEGO 40416 Ijsbaan toegevoegd aan alle bestellingen in de Nederlandse LEGO Shop vanaf €150. Lezers uit België kunnen via deze link profiteren van de promotie.

In een met sneeuw bedekt landschap is er een kleine ijsbaan gemaakt van doorschijnende lichtblauwe tegels rond een fontein. De baan is omgeven door bruine hekjes en er staat een stand naast waar je schaatsen kunt huren. Het tafereel wordt afgerond door een lantaarn en twee bomen. De ijsbaan maakt gebruik van mechanisme waarmee je de twee schaatsers in een cirkel op het ijsoppervlak kan laten draaien. De twee minifiguren in de set zijn goed aangekleed voor de lage temperaturen. De man draagt een rode gebreide trui met een blauwe pet en de vrouw een witte trui met een rode sjaal.

De LEGO Online Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

Wintersets

Sets die gaan verdwijnen

Verder staan er verschillende sets op het punt om met pensioen te gaan, waardoor dit een mooie kans is om ze voor de reguliere prijs plus extra korting op je volgende aankoop te bemachtigen:

LEGO 5006482 VIP Holiday Gift Set

Op 10 december wordt er ook een gratis LEGO-cadeauset meegeleverd bij alle aankopen in de Nederlandse LEGO Shop vanaf €40. Onze Belgische bezoekers kunnen het cadeau via deze link bestellen. LEGO 5006482 VIP Holiday Gift Set bevat geen stenen, maar komt met een persoonlijke kerstkaart, een cadeauzakje, cadeaulint, kerststickers en meer. Deze promotie loopt tot en met 31 december (of zolang de voorraad strekt).

LEGO 30575 Trein

In de fysieke LEGO Stores kan vanaf 1 december tot en met 24 december (zolang de voorraad strekt) een kleine locomotief worden bemachtigd. De LEGO 30575 Trein ontvang je bij aankopen van €40 of meer.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten