LEGO Shop krijgt tijdens VIP-weekend en Black Friday 2020 vermoedelijk digitale wachtrij

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Black Friday 2020

Velen van jullie zullen van plan zijn om verschillende sinterklaas- en kerstaankopen tijdens LEGO Black Friday en/of VIP-weekend te doen, maar dat het verstandig is om er zo snel mogelijk bij te zijn blijkt wel uit de tests die LEGO momenteel uitvoert. Om het aantal bezoekers in de online LEGO Shop aan te kunnen wordt er momenteel namelijk geëxperimenteerd met een digitale wachtrij. Wil je die wachtrij omzeilen dan raden we aan om ruim voor de start al actief te zijn in de LEGO Shop.

Wachtrij voor LEGO Shop

Vorig jaar waren er rond deze periode grote problemen vanwege de drukte en dat wil LEGO dit jaar voorkomen. Tijdens het LEGO Black Friday- en VIP-weekend zijn er verschillende interessante cadeaus beschikbaar en speciale aanbiedingen die je normaal niet snel zal zien in de LEGO Shop.

Lees ook → LEGO Black Friday 2020: VIP-weekend met dubbele VIP-punten, Charles Dickens Tribute GWP (40410) en Teal Brick GWP (5006291)

In 2019 had de LEGO Shop naast de slechte bereikbaarheid ook problemen met voorraadbeheer, waardoor cadeaus of hele bestellingen werden geannuleerd terwijl de artikelen direct na middernacht in de winkelwagen werden geplaatst en afgerekend. De verwachting is dat de drukte dit jaar nog extremer zal zijn vanwege de lockdowns in verschillende landen.

De digitale wachtrij moet dit probleem gaan oplossen en op StoneWars zijn al enkele afbeeldingen gedeeld van hoe dit in de praktijk eruit zal komen te zien. In de LEGO Shop wordt weergeven hoeveel mensen er in de wachtrij staan en hoelang het gaat duren voordat je kan beginnen met shoppen. Je moet de pagina niet sluiten, omdat je plek in de wachtrij niet wordt bewaard.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten