LEGO Shop promoties in maart 2021: LEGO 40450 Amelia Earhart en 40449 Easter Bunny’s Carrot House

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO-fans kunnen in maart uitkijken naar minimaal twee nieuwe cadeaus. De komst van LEGO 40450 Amelia Earhart konden we onlangs al bevestigen en op de nieuwe flyer is ook de komst van LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House aangekondigd. In tegenstelling tot voorgaande maanden beginnen de promoties ditmaal pas op de 6e in plaatst van de 1e. De gepubliceerde informatie is afkomstig uit de Amerikaanse LEGO Shop, maar de aanbiedingen en promoties zijn vrijwel altijd gelijk aan die van de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.

LEGO aanbiedingen maart

Laten we een kijkje nemen naar de GWP’s die je in maart 2021 kan scoren. Deze promoties zijn exclusief beschikbaar in de LEGO Shop.

LEGO 40450 Amelia Earhart

Je kont recentelijk al de eerste beelden van LEGO 40450 Amelia Earhart zien, echter waren de voorwaarden nog niet bekend. We speculeerden op basis van de Charles Dickens-sets dat het zou gaan om een minimale orderwaarde van €150, maar dat is gelukkig niet het geval. Vanaf 6 tot en met 14 maart ontvang je de set namelijk cadeau bij alle bestellingen van €100 of meer. Wees er snel bij, want de set is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat een gratis set na een paar dagen (en soms een paar uur) uitverkocht raakt.

LEGO 40450 Amelia Earhart bestaat uit 203 stenen en heeft volgens LEGO een waarde van €19,99. Het vliegtuig komt met een minifiguur van Amelia Earhart en meet 11 cm hoog, 20 cm lang en 20 cm breed. Overigens viert de set Internationale Vrouwendag, die zal plaatsvinden op 8 maart 2021.

LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House

LEGO 40449 Easter Bunny’s Carrot House is de tweede GWP in maart. De set is vanaf 15 maart tot en met 5 april beschikbaar (zolang de voorraad strekt) en wordt meegeleverd bij alle bestellingen vanaf €60. Details over de set, zoals de door LEGO aangeven waarde of het aantal steentjes, zijn helaas nog niet beschikbaar. We zullen dat toevoegen zodra deze informatie is gepubliceerd.

LEGO 30579 Easter Chicken Egg

Het laatste cadeau is LEGO 30579 Easter Chicken Egg en deze zal vermoedelijk alleen in fysieke LEGO Shops zijn te verkrijgen. De promotie van de polybag gaat op 15 maart van start en loopt eveneens tot en met 5 april. Je ontvangt het cadeau bij alle aankopen vanaf €40. In Nederland zijn de LEGO Stores momenteel vanwege het coronavirus gesloten.

Aanbevolen sets

De LEGO Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten