LEGO Shop-promoties in november 2020: Black Friday-evenement aangekondigd

LEGO LEGO aanbiedingen

Het is bijna november en dat betekent dat er weer heel veel kerstaankopen zullen worden gedaan. LEGO heeft in zijn eigen shop in deze periode van het jaar ook weer verschillende promoties op de agenda staan, waaronder het LEGO Black Friday 2020-evenement. De nieuwe agenda voor de LEGO Store is inmiddels beschikbaar gemaakt en laat zien dat het Black Friday-evenement dit jaar loopt van 27 tot en met 30 november. Daarnaast kunnen LEGO Star Wars-fan aan het begin van de maand uitkijken naar een in onze ogen zeer geslaagd metalen sleutelhanger.

Update → Er is inmiddels meer informatie beschikbaar over LEGO Black Friday 2020. Het evenement begint voor VIP-leden namelijk al op 21 november. Lees verder via deze link.

LEGO Shop-promoties in november 2020

LEGO Black Friday 2020

Het belangrijkste nieuws voor veel LEGO-fans zal zijn dat het Black Friday-evenement in 2020 op 27 november van start gaat en loopt tot en met 29 november. Dit betekent dat de promotie een dag korter zal duren dan vorig jaar, toen het evenement liep van 28 november tot en met 1 december. We verwachten eind november ook nog een VIP 2X-weekend en een leuk cadeau met kerstthema, die beide vorig jaar ook niet zichtbaar waren op de flyer. Lezers uit België kunnen de promoties via deze link bekijken.

LEGO Star Wars 5006363 Han Solo Carbonite Keychain

Van 1 november tot en met 8 november wordt er een exclusief cadeau voor LEGO Star Wars-fans met een VIP-account aangeboden. De metalen sleutelhanger van Han Solo wordt gratis meegeleverd bij Star Wars-aankopen in de LEGO Shop vanaf €100. Onze lezers uit België kunnen de sleutelhanger via deze link bestellen. Let op, want de promotie is alleen geldig zolang de voorraad strekt en dat zal vermoedelijk niet lang zijn. Ons advies is om vooral te kijken naar Star Wars-sets die exclusief in de LEGO Shop zijn te verkrijgen of binnenkort met pensioen gaan. Nieuwe sets zijn LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina, LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter of LEGO Star Wars 75318 The Child.

Verder wordt de LEGO Star Wars Holiday Special (17 november) geadverteerd in de LEGO Store Calendar en is er een nieuwe VIP Sweepstakes-campagne, waarmee je het limited edition ‘Lester’-minifiguur kan winnen.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten