LEGO Shop promoties in september: LEGO BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak als cadeau bij aankoop

LEGO aanbiedingen LEGO BrickHeadz LEGO Harry Potter LEGO Super Mario

September gaat een prachtige maand worden voor alle LEGO Harry Potter-fans. Het is inmiddels duidelijk dat LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley op 1 september exclusief in de LEGO Shop wordt gelanceerd voor €399,99. Om de pijn enigszins te verlichten komt LEGO met twee leuke Harry potter-cadeaus, waaronder een volwaardige BrickHeadz-set. Daarnaast krijg je bij de aanschaf van een LEGO Super Mario-set ook een leuk extraatje.

Update 31-08 → De LEGO Super Mario Coin is naar verluidt geschrapt. Het is nog onbekend of de promotie op een later moment alsnog beschikbaar komt.

LEGO Shop-promoties in september

LEGO BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak

We hadden het niet verwacht, maar volgens onze informatie wordt LEGO BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak een cadeau bij aankoop in de LEGO Shop. Je ontvangt de set cadeau bij LEGO Harry Potter-aankopen van ten minste €100. De promotie loopt van 1 tot en met 15 september of zolang de voorraad strekt. We verwachten dat Diagon Alley erg populair zal zijn, waardoor het verstandig is om de set zo snel mogelijk te bestellen. Lezers uit België kunnen via deze link profiteren van de actie.

Het is nog onduidelijk of LEGO plannen heeft om BrickHeadz 40412 Hagrid & Buckbeak als losse set uit te brengen. De set is terug te vinden in de LEGO Shop, maar heeft het label ‘gratis item’ gekregen. Als je Hagrid & Buckbeak in BrickHeadz-vorm echt wilt hebben, dan kun je waarschijnlijk niet om een dure LEGO Harry Potter-aankoop heen.

LEGO Harry Potter 30420 Harry & Hedwig Owl Delivery

Het tweede LEGO Harry Potter cadeau bij aankoop item is LEGO Harry Potter 30420 Harry & Hedwig Owl Delivery Polybag. Dit cadeau ontvang je bij alle LEGO Harry Potter-aankopen met een waarde van €35 of meer. Deze promotie loopt van 1 september tot en met 14 september of zolang de voorraad strekt. Het is mogelijk om de verschillende promoties met elkaar te combineren. Harry Potter-fans uit België kunnen de promotie via deze link bekijken.

LEGO Super Mario Coin

In september 2020 komt er ook nog een gratis cadeau voor LEGO Super Mario-fans: LEGO Super Mario Coin. Deze LEGO Super Mario Coin wordt meegeleverd bij alle LEGO Super Mario-aankopen vanaf €35. De actie is geldig van 1 tot en met 14 september 2020 of zolang de voorraad strekt. Lezers uit België kunnen de Mario Coin via deze link bemachtigen.

Volgens StoneWars komt de Super Mario Gold Coin er zo uit te zien.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

4 Reacties

 1. Bij een aankoop van 100 euro of meer aan Harry Potter lego, worden de BrickHeadz set en de Polybag dan automatisch toegevoegd?
  Ik had eerder, met de gratis moederdag polybag, via de legoshop dat ik niet kon zien of controleren of ik het nu echt kreeg. Ik kreeg de Polybag niet en ook geen reactie terug van Lego op mijn e-mails.
  Is er een manier om te controleren of je ze daadwerkelijk krijgt?
  Alvast bedankt!

  Reageer
  • Daar hoef je normaal niks voor te doen. Het kan zijn dat ze soms niet worden weergegeven in je winkelmandje, maar ze moeten na het afrekenen sowieso op je besteloverzicht staan.

   Reageer
   • Dankjewel! Als het niet verschijnt op het overzicht, bel je dan gewoon de Lego klantenservice?

    Reageer
    • Ja, je kan beter bellen dan mailen. Vanwege de drukte (corona) gaat dat niet altijd lekker.

     Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten