LEGO Star Wars 75144 Snowspeeder en LEGO Ideas 21315 Uitklapboek opnieuw beschikbaar voor VIP-leden

LEGO aanbiedingen LEGO VIP

LEGO geeft zijn VIP-leden vandaag de laatste kans om twee oude sets voor de originele prijs aan te schaffen. Het gaat om LEGO Star Wars 75144 Snowspeeder en LEGO Ideas 21315 Uitklapboek. Lezers uit België kunnen de sets via deze link bestellen.

LEGO VIP

De LEGO Star Wars 75144 UCS Snowspeeder is sinds februari 2019 niet meer verkrijgbaar in de LEGO Online Shop (de set kreeg eind 2018 officieel de End of Life-status) en het LEGO Ideas 21315 Uitklapboek is sinds december 2019 niet meer verkrijgbaar en ging eind 2019 ook officieel uit het assortiment. Vooral bij de Snowspeeder is het verrassend dat de LEGO blijkbaar gedurende zo’n lange tijd een bepaald deel van de set op voorraad heeft gelaten.

De voorraad is vermoedelijk klein en de interesse groot, dus wees er snel bij als je een van de twee sets wil bemachtigen:

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten