LEGO Star Wars Millennium Falcon (75192) voor slechts €599 bij iBood

LEGO aanbiedingen

De LEGO Star Wars Millennium Falcon (75192) is een van de meest gedetailleerde LEGO-sets ooit gemaakt. In de doos vinden we maar liefst 7500 steentjes en dat maakt van de Millennium Falcon ook direct een van de grootste LEGO-modellen die commercieel is uitgebracht. LEGO hanteert in zijn eigen webshop een adviesprijs van €849,99, echter is de set op dit moment in de aanbieding bij iBood voor slechts €599,99. De webshop is daarmee €99,99 goedkoper dan Mister Bricks, de goedkoopste aanbieder in Nederland. Wees er snel bij, want je hebt nog slechts enkele uren de tijd om de LEGO Star Wars Millennium Falcon (75192) te bestellen.

→ Bestel: De LEGO Star Wars Millennium Falcon (75192) is verkrijgbaar in Nederland en België

LEGO heeft de Millennium Falcon voorzien van prachtige details aan de buitenzijde, laserkanonnen aan de boven- en onderkant, een werkende laadklep en cockpit voor maximaal vier minifiguren. Gebruikers kunnen de koepel bovendien verwijderen om te genieten van de gedetailleerd cockpit. De set wordt geleverd met in totaal zeven minifiguren: vier klassieke bemanningsleden (Han Solo, Chewbacca, Princes Leia en C-3PO) en drie Episode VII/VIII-bemanningsleden (de oudere Han Solo, Rey en Finn). Daarnaast worden er nog twee bouwbare Porgs, een bouwbare Mynock en een BB-8 droid meegeleverd.

[content-egg-block template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten