LEGO Storage Brick 8 opbergbox voor €24,90 bij iBood

LEGO aanbiedingen

Laten je kinderen overal LEGO slingeren en heb je geen manier om alle steentjes op te bergen? Geen nood, want bij iBood is de komende 24 uur de LEGO Storage Brick 8 Opbergbox in de aanbieding voor slechts €24,90 (€18,95 exclusief verzendkosten). Deze prachtige opbergbox is gemaakt van sterk plastic en heeft de vorm van een steen met acht knoppen. Een leuk extraatje is dat de LEGO StorageBrick 8 stapelbaar is, waardoor je zelfs een hele muur zou kunnen bouwen. De opbergsteen meet 25 x 50 x 18 cm (12 liter) en is zowel binnen als buiten te gebruiken.Er kan worden gekozen uit de kleuren rood, wit en blauw.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten