LEGO Store Summer Sale: de beste aanbiedingen op een rij

LEGO aanbiedingen

De uitverkoop in de online LEGO Store is nog steeds gaande en hoewel de officiële webshop vaak niet goedkoop is, kun je nu toch profiteren van wat scherp geprijsde sets. In de meeste gevallen worden de sets met 30 procent korting aangeboden  en bovendien ontvang je ook VIP-punten, die je kan inzetten als cashback voor je volgende aankoop. Daarnaast ontvangen VIP-leden een omkeerbare linnen tas bij elke aankoop vanaf €200.

Mocht je favoriete set zijn afgeprijsd, dan is het verstandig om snel te handelen want in de meeste gevallen gaat het om sets die niet zullen terugkeren. We enkele aanbiedingen voor je op een rij gezet en het volledige overzicht van de uitverkoop kan hier worden gevonden.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten