LEGO voegt nieuwe sets toe aan sale: houten minifiguur met 20% korting

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO is weer begonnen met het opruimen van zijn magazijn. Net als vorig jaar zijn er op de Tweede Kerstdag weer verschillende nieuw sets toegevoegd aan de sale in de LEGO Shop. Vanaf vandaag krijg je tot 30% korting op de sets die spoedig uit het assortiment zullen verdwijnen. Daarnaast ontvang je LEGO 40416 ijsbaan bij alle aankopen in de LEGO Shop vanaf €150. De aanbiedingen zijn momenteel alleen beschikbaar in Nederland.

LEGO Shop Sale

Er worden momenteel in totaal 37 sets met korting aangeboden en de meeste zijn exclusief. Er zijn echter geen grotere sets beschikbaar, maar voornamelijk kleine seizoenssets, minifiguurpakketten, sleutelhangers en andere accessoires.

LEGO Originals 853967 houten minifiguur gaat dit jaar met pensioen en is momenteel ook weer met 20% korting te koop. Op andere grotere exclusieve sets hoef je niet te wachten, want alle populaire D2C-sets die gaan verdwijnen zijn al geruime tijd uitverkocht.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten