Nieuwe LEGO-sets in oktober 2019: Technic, Star Wars, Triple Force Friday, Overwatch, Frozen II en BrickHeadz

LEGO aanbiedingen LEGO BrickHeadz LEGO Creator Expert LEGO Disney LEGO Overwatch LEGO Star Wars LEGO Technic

De maand oktober is van start gegaan en dat betekent dat LEGO weer een groot aantal nieuwe sets beschikbaar heeft gemaakt in de officiële LEGO Shop. Er zijn vanaf vandaag verschillende nieuwe LEGO Technic-, Frozen II-, BrickHeadz- en Overwatch-sets te koop. Daarnaast zullen de nieuwe LEGO Star Wars-sets op 4 oktober, Triple Force Friday 2019, worden gelanceerd.

LEGO in oktober

Promoties

Op 4, 5 en 6 oktober vindt het Triple Force Friday-evenement plaats. LEGO Star Wars-fans kunnen gedurende het weekend profiteren van de volgende promoties in de LEGO Shop:

  • Dubbele VIP-punten op alle LEGO Star Wars-sets
  • LEGO Star Wars 40362 Battle of Endor gratis bij aankopen vanaf €74,99
  • Kortingen op verschillende LEGO Star Wars-sets

LEGO D2C

Vanaf 1 oktober zijn er twee nieuwe D2C-sets beschikbaar voor iedereen. Beide sets waren tot op heden alleen beschikbaar voor LEGO VIP-leden. De sets zijn voorlopig exclusief via de LEGO Shop verkrijgbaar.

LEGO Technic

Fans van de LEGO Technic-sets kunnen in oktober uitkijken naar twee nieuwe sets. Deze sets zijn niet exclusief en kunnen daardoor al met korting worden aangeschaft.

LEGO Star Wars

Op Triple Force Friday verschijnen er maar liefst acht nieuwe Star Wars-sets. Bekijk hier de afbeeldingen van alle sets die in aantocht zijn.

LEGO Overwatch

Ook nieuw vanaf oktober 2019 zijn twee LEGO Overwatch-sets, die enkele maanden geleden werden geïntroduceerd. Beide zijn nu exclusief te bestellen in de LEGO Online Shop. Of en wanneer de sets in de detailhandel zullen komen, is nog onduidelijk.

LEGO xtra

De LEGO xtra-serie is uitgebreid met een polybag om je sets een kerstthema te geven.

LEGO Disney Frozen II

Op vrijdag, 4 oktober lanceert LEGO ook de nieuwe sets op basis van Disney’s Frozen II.

LEGO BrickHeadz

Er komen in oktober ook twee nieuwe LEGO BrickHeadz-set en beide richten zich nadrukkelijk op het kerstseizoen. De sets waren al kortstondig aanwezig in de LEGO Shop, maar zijn inmiddels weer offline gehaald. We verwachten dat ze spoedig opnieuw online worden gezet, blijf de pagina’s daarom in de gaten houden.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten